sâmbătă, 17 decembrie 2011

Copiii Varsatori

Varsator
Sunt copii linistiti si prudenti, atasati de familie si care stiu instinctiv sa evite neintelegerile si micile necazuri. Sunt greu de inteles, rareori interiorizati, au o personalitate puternica si dau dovada de multa maturitate. Sunt copii enigmatici, excentrici, care deseori se izoleaza fata de parintii lor si nu au incredere in acestia. Trebuie crescuti cu multa grija, au nevoie de multa comunicare si rabdare.

Sunt convinsi ca cei din jur nu ii inteleg sau nu ii cred, asa ca de obicei, tin secrete preocuparile lor, mai ales cele intime. Cred ca parintii lui si ceilalti adulti gandesc diferit de ei si prefera sa nu intre in conflict cu acestia.

Le plac jocurile calme, natura si animalele, uneori fotbalul si jocurile cu mingea, bicicleta sau jucariile mecanice. Se mai pot interesa si de jocuri de constructie sau precizie, citind cu placere opere care le starnesc curiozitatea.

Isi doresc sa ajunga exploratori, arheolegi, sa descopere taramuri necunoscute sau sa se apuce de ceva de avangarda si cat mai iesit din comun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu